Bandırma'ya Üniversite Yakışacak

Tarih 01 Haziran 2015, 12:53 Editör

Bandırma'ya Üniversite Yakışacak

Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Bandırma Üniversitesi’nin kurulmasının TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nda oybirliğiyle kabul edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sezgin, bu noktaya gelinmesinde başta AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan olmak üzere diğer Balıkesir Milletvekillerine ve bu konuda destek veren herkese teşekkür ettiklerini vurgularken, şunları söyledi:

“Bilindiği gibi, Bandırma Ticaret Borsası ve Ticaret Odası olarak uzun süredir bu konuyu biz de gündemde tutuyor ve destek veriyoruz. Bugün, ülkemiz tarihinde bir ilk yaşanıyor. Türkiye’de ilk kez bir ilçeye, Bandırmamıza üniversite kuruluyor. Hem mutlu, hem de gururluyuz. Bu üniversitenin Bandırma’ya kazandırılmasında emeği geçenleri kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Üniversite, Bandırma’ya yakışacak.” dedi.