BANDIRMA TOBB ANAOKULU ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR.

Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, TOBB- Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği protokolü çerçevesinde Bandırma da Ekim 2023 te temeli atılan ve yapımı hızlı bir şekilde devam eden TOBB Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Bandırma Milli Eğitim Müdürü Sayın Mutlu Aslan yaptığı açıklamada; “Yapımı hızla devam eden inşaatın önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete geçmesi planlandığını ve 12 derslikli anaokulunun 2024-2025 eğitim yılında eğitime başlamasıyla şehrimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacağını, inşaatın yüklenici firmanın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu önemli eğitim kurumunun açıldığında şehrimizin eğitim kalitesine katkı sağlayacağını” dile getirdi.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Can Ata Tan’da; “Bandırma Ticaret Borsası olarak eğitim kurumlarına ve şehrimizin sosyal gelişimine katkı sağladığını, bu anlamda, TOBB’un 154 ilçeye 154 okul projesi kapsamında önemli bir eğitim kurumunun şehrimize kazandırılması şehrimizde memnuniyetle karşılanmış olup, okulun yapılmasında büyük katkıları olan Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” dedi.