BORSAMIZ ÜYELERİNE ZİYARET

Bandırma Ticaret Borsası olarak, kurumsal ve üye ilişkilerimizi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu çerçevede, Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan, Meclis Başkanımız Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Aytekin, Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Çömez ve Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay tarafından ilk ziyaretimiz Halkbank Bandırma Şube Müdürü Turay Baş’a gerçekleştirildi. Ziyarette Borsamızı faaliyetleri, üyelerimizin finansmana erişimde yaşadıkları sıkıntılar görüşüldü.

Ardından Hasan Arıcı’ya yapılan ziyarette son zamanlarda kırmızı et konusunda gündemde yer alan sıkıntılar ve hayvancılık sektörünün sorunları görüşüldü.

827 Sayılı Bandırma yağlı tohumlar kooperatifine yapılan ziyarette, Ayçiçek harmanında Borsamızda oluşan fiyatların üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandığı konuşuldu. Bölgemizin yağlı tohumlar ürün yelpazesi ve üretim kapasiteleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Üyelerimize yaptığımız ziyaretlerin aramızdaki bağları güçlendirmek ve Borsamızın faaliyetlerini anlatmak açısından çok önemli olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan, “Üyelerimizin sorunlarını kendilerinden dinlemek, projelerimiz hakkında görüşlerini almak bizler için çok önemli. Borsamız ve üyelerimizin birlikteliğinin devamlılığı için Yönetim Kurulumuzla birlikte ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

BAŞVURU TARİHLERİ (16 EYLÜL - 20 EKİM 2024)

Başvurular yalnızca "Online Başvuru Formu" üzerinden yapılacaktır.

BURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ