BİGA TARIM FUARINA KATILDIK

Borsamızın Meclis Başkanı Recep Güngör ve Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay, Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle düzenlenen 18. Biga Tarım Fuarına katıldılar.

Çanakkale Valisi Dr. Ömer Toraman, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu  ve beraberindeki heyetle birlikte TOBB tarafından inşa ettirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulunun açılış törenine  katılan  Borsamız Meclis Başkanı Recep Güngör; “Sayın Başkanımızı bölgemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. TOBB’un 81 ilimizde eğitim hayatına desteği devam ediyor. İnşallah kısa zaman sonra Bandırmamızdaki Anaokulunun da açılışını gerçekleştireceğiz. Başkanımıza geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim hayatına sağladığı katkı için çok teşekkür ederiz” dedi.

BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

BAŞVURU TARİHLERİ (16 EYLÜL - 20 EKİM 2024)

Başvurular yalnızca "Online Başvuru Formu" üzerinden yapılacaktır.

BURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ