BORSAMIZ YÜKSEK İSTİŞARE KURULU TOPLANDI

Borsamızın Yüksek İstişare Kurulu olağan toplantısını gerçekleşti.

Bandırma Ticaret Borsası bünyesinde, şehrimizin ve bölgemizin ekonomik, ticari ve siyasi açıdan kalkınmasına katkı sağlayacak görüşler oluşturarak, mevcut çalışmaları izlemek ve değerlendirmek üzere kurulan Yüksek İstişare Kurulu Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan başkanlığında toplandı. Bölgemizin gelişim sürecine katkı sağlayabilecek kişilerden oluşan kurul üyeleri, toplantıda görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan toplantının açılışında, Borsamızın faaliyetleri, bölge ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçmişten günümüze Yönetim ve Meclis kadrolarında görev yapan tüm yöneticilerimizin, Borsamızın gelişiminde katkı sağladığını vurgulayan Tan; “Bizlerde ortak akıl, istişare kültürü ve katılımcı yönetim anlayışımızı şehrimizin tamamına yaymak için gayret ediyoruz. Bu beraberlik anlayışı bizi her zaman ileriye taşıyacaktır” dedi.

Tarımsal üretim ve ekonomik meseleler ile şehrimizin sorunları konusunda istişarelerde bulunulduğunu aktaran Can Ata Tan, “Tarımsal üretimin arttırılması, tarım sektöründe yaşanan sıkıntılar, üyelerimizin finansmana erişimde yaşadıkları zorluklarla ilgili kurul üyelerimizin görüşleri aldık. Toplantı sonrası hazırlayacağımız sonuç raporunu TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat ve diğer ilgili kurumlarla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanımız Recep Güngör ise Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Güngör konuşmasında “Şehrimizin ve bölgemizin sorunlarını dile getirmek, üyelerimizin sıkıntılarını üst makamlara iletmek için ortak paydada bir araya gelmek Borsamızın geleceği ve gelişimi adına da oldukça anlamlı.”  diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.