İHRACATIN EN İYİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

“2022 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde toplam 7 kategoride 70 firmaya ödülleri verildi. İSHİB Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Güleç, İSHİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve ihracatçı birlik başkanları yanı sıra sektörün önde gelen firma ve derneklerinin temsilcileri katıldı.

Birlik toplam ihracatında ilk sırayı Borsamız üyelerinden Banvit A.Ş.alırken, Has Tavuk Gıda Tar.Hyv.San.Tic.A.Ş. üçüncü, Bu Piliç Entegre Gıda San.Tic.A.Ş. ise yedinci olmuştur.  Sektörel bazda bakıldığında ise Beyaz Et kategorisinin ihracat lideri Banvit A.Ş. olurken, Has Tavuk Gıda Tar.Hyv.San.Tic.A.Ş. üçüncü, Bu Piliç Entegre Gıda San.Tic.A.Ş. ise dördüncü olmuştur.  Balıklar ve Su Ürünleri kategorisinde Akua Group Su Ürünleri A.Ş. altıncı, Yumurta kategorisinde Aytekin Tavukçuluk Yem San.Tic.Ltd.Şti. onuncu, Kırmızı Et Ürünleri kategorisinde Banvit A.Ş. beşinci olarak ödüllerin sahibi oldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan “Ödül alan üyelerimizin ve 2022 yılı ihracatımıza katkı sağlayan 7o firmamızın hepsini kahraman olarak görüyor, kendilerini gönülden kutluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.