GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN KOSGEB ZİYARETİ

Borsamız Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Balıkesir KOSGEB Müdürü Dr. Deniz Timurçin’i makamında ziyaret etti.

Dr. Deniz Timurçin ile bir aya gelen genç girişimcilerimiz mevcut KOSGEB destekleri hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulunuldular. Borsamızın Kosgeb Destekli olarak düzenlemiş olduğu Yurtdışı İş gezileri programlarına verilen hızlı destek süreçlerinden dolayı kendilerine teşekkür edildi. Borsamız ve üyelerimizin Kosgeb nezdinde yürütülebilecek projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Borsamızın  ve Genç Girişimciler Kurulumuzun faaliyetleri  hakkında Dr. Deniz Timurçin’e bilgiler verildi. Üyelerimizin ihracat süreçlerinde Yurtdışı merkezli açılabilecek şirket oluşumları hakkında fikir alışverişi yapıldı. İşbirliği Güçbirliği Destek Programı ve Yurtdışı Pazar Desteği hakkında bilgiler edinildi. Balıkesir KOSGEB Müdürlüğü nezdinde, Deniz beye değerli paylaşımları ve güzel ev sahipliği için teşekkür edildi.