KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri yapıldı.

Bandırma Ticaret Odasının hizmet binasında gerçekleştirilen seçim sonucunda, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde 2 asil 2 yedek üye Bandırma’yı temsil edecek.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri dün 81 ildeki oda ve borsalar koordinasyonunda gerçekleştirildi. Bandırma Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılan il kurullarının seçimlerinde Kadın Girişimciler Kurulunda Melike Çömez yer aldı.

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri görev dağılımlarını önümüzdeki hafta tamamlayarak icraatlarına başlayacaklar.

Türkiye’nin en büyük kadın girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurullarında 4 yılda bir seçim yapılıyor. İl Kadın Girişimciler Kurulu Balıkesir Ticaret Odası koordinasyonunda faaliyetlerini sürdürüyor.

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada; “Kadın girişimciler kurullarımız Türkiye’de girişimcilik teriminin yerleşmesinde öncü olan kurullarımızdır. Bugün yapılan TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri sonucunda seçilen asil ve yedek üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yapacakları çalışmaların ilimize ve ülkemize fayda sağlayacağına canı gönülden inanıyorum.” Dedi.