EXİMBANK BÖLGE YÖNETİCİLERİ BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

Türk Eximbank Marmara ve Ege bölgesi yöneticileri Borsamızı ziyaret ettiler. Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan ve Yönetim Kurulumuzun da bulunduğu görüşmede Eximbank’ın sunduğu krediler, üyelerimizin mevcut ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilecek önlemler, ihracat sigortalarının kapsamlarıyla ilgili konular görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanımız Can Ata Tan ziyaret sonrasını “Eximbank, reeskont kredisi, sevk sonrası reeskont kredisi, ihracata yönelik yatırım kredisi, ihracata yönelik işletme sermaye kredisi, kısa vadeli yurt içi kredi sigortası, poliçe – akredif iskonto programı, alıcı kredisi programları alanlarında hizmet veriyor. İhracatçı üyelerimizin Eximbank işbirliğiyle yapacakları çalışmaların daha güçlendirici ve verimli olacağını düşünüyorum” şeklinde değerlendirdi.  Tan, Borsamızın üyelerinin faydasına olan tüm paydaşlarla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurgulayarak, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.