KARACABEY TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

Borsamız Yönetimi Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir araya geldi.

Karacabey TSO ziyaretinde Meclis Başkanımız Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Aytekin, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çömez ve Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay Karacabey TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Üstündağ ve yönetim kurulu üyeleri ile Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Ziyarette Karacabey ve Bandırma’nın ticari faaliyetleri ve ekonomik durumu ele alındı. Ayrıca birlikte yapılabilecek proje ve işbirlikleri konuşularak karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Günün anısına Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Üstündağ’a Atatürk portresi takdim edildi. Başkan Muammer Üstündağ ve ekibi Borsamız yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.